TERÉZ KÖRÚTI IRODA LOUNGE HELYISÉGE – 2. FÁZIS

Egy innovatív cégnek innovatív funkciójú terekkel kell rendelkeznie. Az alkalmazottak megfelelő komfortérzetének érdekében olyan közösségi terekre nőtt meg az igény az elmúlt években, ami jócskán túlmutat a szocreál menza helyiségeken. Ma már az sem ritka, hogy a dolgozók edzőteremben, relax szobában vezethetik le a feszültséget, ezzel is javítva a teljesítményüket. Vannak egészen elképesztő esetek is: múlt héten jött szembe velem a San Franciscóban található LinkedIn building, ami maximálisan kimeríti a dolgozók motiválásának és kedélyállapot javításának lehetőségeit.

Na, de visszatérve a magyar valósághoz. Igyekszünk felzárkózni ezen a területen is, és a hazai cégek vezetői törekednek arra, hogy minél több mindent megtegyenek a dolgozóik jó hangulatáért. Egy pénzügyi tanácsadó cég Teréz körúton található irodájában kerül kialakításra ez a Lounge helyiség. Közösségi térként, kooperatív tevékenységekhez, oktatási célok gyanánt, kávézóként, pihenőként funkcionál. A költségvetés nem a multi kategória, azonban megfelelő színek, építészeti megoldások, világítás, textúrák és vonalvezetés használatával könnyen elő lehet idézni a profik hangulatát.

Dia1 Dia2

A színekben nem volt megkötve a kezem, a kérés egy letisztult, modern tér volt egy kis exkluzív hangulattal. Ezt a zöldfal és a fa falburkolat fúziójával hoztam létre. A letisztultságot pedig a fehér és a szürke színek, illetve a formavilág adták meg.

Dia3 Dia4 Dia5 Dia6 Dia7

A költségvetés miatt a bútorok beszerzési helye eléggé leredukálódott. A fotelok, kanapék, dohányzóasztal a JYSK-ből, az étkezőasztal a székkel az IKEÁ-ból van. A vitrin a régi irodából került ide, a növényfalak, a burkolat, a padlószőnyeg pedig még kiválasztás alatt vannak.

Dia8 Dia9

Fotórealisztikus látványterveket csak a 3. fázisban készítek, azonban egy vázlatos látványtervet mindig szoktam csatolni a hangulatmontázs mellé is, hogy még könnyebb legyen elképzelni a teret. Végleges látványterveken kidolgozottabbak a textúrák, jobbak a fények, illetve tartalmaznak dekorációt is. Dia11


Hamarosan jelentkezem a végleges látványtervekkel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.