Vidám, elegáns Art Deco otthon New Yorkban

Hazánk lakberendezését a mai napig hatalmas mértékben meghatározza, sőt kifejezetten uralja az ún. bézs-barna effektus, ami konkrétan azt jelenti, hogy a bézs-barna különböző árnyalatain kívül szinte semmilyen más szín nem jelenik meg az enteriőrben. Mert az letisztult, elegáns, modern, seamless, luxus hatást kelt. Így a tervezők már évek óta már futószalagon ontják magukból az ugyanabban a sémában megkomponált tereket. Hát kérem szépen, ez a New York-i lakás tökéletes példája annak, hogy igenis szükség van színekre a lakásban, sőt. Kifejezetten a tér előnyére válnak a jól kiválasztott kiegészítőszínek.


A művészeti alkotások kiválasztásakor sem kell félni a színektől, különböző stílusoktól.A második nappaliban meglátjuk, hogy kell vidámságot vinni egy bézs-barna térbe, úgy hogy közben ugyanolyan elegáns marad:A mintákat, formákat is bátran alkalmazhatjuk arra, hogy még egyedibbé varázsoljuk a teret:


A lakást az Alisberg Parker tervezőiroda tervezte, akik 2001 óta számtalan lenyűgöző házat terveztek már, érdemes inspirációért szemezgetni a portfóliójukban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.